Hříbata

RS Penelope Malone

Pohlaví: Klisna
Plemeno: Appaloosa
Barva: Bay with blanked spots
Narození: 24. 3. 2018
Otec: Mec Malone Blackjack (APHC #629614)
Matka: Naria To Impress (APHC #610393) po otci: Drest To Impress (# 476780)

Penelope je velice kontaktní a milá klisna, klidná na ošetřování. Zvyklá na manipulaci dětmi i dospělými. Znalá základních návyků - stání na úvaze, vodění na vodítku, podkovář, veterinář...atd.

Oba rodiče jsou nekonfliktní, vyrovnaní, lehce ovladatelní při práci, ježděni dětmi bez udidla. Má tudíž skvělé předpoklady stát se skvělým rodinným nebo i sportovním koněm.

Otec Mec Malone BlackJack: má původ v oblíbené reiningové linii. Jeho otec je MUSCLES MALONE APHC #485936 (European Top Stallion & Sire, Colorado State Champion in Halter. Hunter and Pleasure, ROM in Halter , ROM Sire, Bronze medal in Get of Sire (European Championship), Most Colorful Champion 8: Sire ROM, Multiple Grand-& Reserve Champion, High Point Horse, German Vice Champion Aged Stallion and Stallion NonPro 2001 Supreme Champion of ApHCG).
Homozygot Lp/Lp

DREST TO IMPRESS:
HYPP N/N, exteriérově a charakterově vynikající hřebec, již téměř legenda českého chovu appaloos, byl prvním appa hřebcem dovezeným z USA (viz. článek z Appaloosa Journalu 06/2004).
Mnohonásobně prověřený plemeník přenáší na své potomstvo ve velkém procentu atraktivní zbarvení (blanket, roan, snowflakes...), skvělou povahu, velmi výrazné osvalení a ušlechtilý výraz.
Drest To Impress je vnukem legendárního Goera (od r. 1994 v Hall Of Fame ApHC) a jeho otec Go To Impress je vícenásobný World Champion. Dále v jeho původu najdeme hřebce Impressive, Prince Plaudit(2x), Lum Bay Go, atd.
Hřebec absolvoval svou sportovní kariéru v Evropě, byl trénován pro pleasure, trail, reining a stal se vícemistrem Rakouska.

Klisnička bude má vyřízený americký ApHC certifikát a veškeré náležitosti potřebné pro ČR.

Základní primovakcinace na chřipku a tetanus hotová.

CENA: 90 000,- Kč

RS Penelope Malone